Cavallaro Napoli

 • Productfilter

  • Product prijs
  • Productcategorieën
  • Merken
  • Verwijder filters
 • Product prijs
 • Productcategorieën
 • Merken
 • Verwijder filters

Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning. Van luxe garens tot perfect gestikte manchetten gecombineerd met de beste stoffen, is dit een merk dat is gefundeerd op onmiskenbare details.

“Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin die Cavallaro Napoli zo typeert; van onberispelijk gemaakte overhemden tot perfect passende blazers, de unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure.

Als zoon van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder, heeft oprichter Giuseppe Cavallaro van kleins af aan al een liefde voor mode. Net zo groot is zijn liefde voor het hart van de ambachtelijke kledingstijl: Napels.

Trouw aan zijn liefde voor mode en kennis van design, werd de allereerste Cavallaro Napoli collectie zijden stropdassen door Giuseppe vervaardigd in een klein atelier in het centrum van Napels. Deze collectie, die werd verkocht aan familie en vrienden, markeerde het begin van de explosieve groei van het merk.

Drie jaar later lanceert Giuseppe – met uitzonderlijk oog voor detail – in 2004 zijn eerste shirtcollectie. Het bleek een sell-out succes: de vernieuwende designs met kenmerkende hoge kragen, opvallende prints en het verfijnde geborduurde logo op de rechtermouw vielen al snel op bij de modeliefhebbers van Nederland.

Vanaf die periode begint Giuseppe met het leveren aan kleine boetieks, waarna hij zijn eerste brandstore in Utrecht opent. Die winkel was het begin van de indrukwekkende opkomst van het merk Cavallaro Napoli. Door Giuseppe’s oog voor detail en zijn kennis van complex Italiaans design, is het merk inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig luxury fashion-brand voor zowel dames als heren, met 17 brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Ik heb interesse
in dit product

Heeft u een specifieke wens? Geeft u deze dan ook aan bij het opmerkingen veld. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Maak een afspraak

Wilt u een idee bespreken of heeft u simpelweg een vraag? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we samen de diverse mogelijkheden kunnen bespreken.