trouwkleding 1 vierkant
trouwkleding 1 vierkant

Trouwkleding

Wij begrijpen dat je trouwdag een van de belangrijkste dagen van je leven zal zijn en je er op je best uit wilt zien. Het is voor ons team een eer om jou in een schitterende outfit voor deze dag te mogen helpen. We bieden een scala aan mogelijkheden.

Of je nu een klassieke bruid wil zijn, of hele andere ideeën hebt, deel ze met ons wij trekken alles uit de kast om jou te laten stralen naast jouw prachtige bruid.

trouwkleding 1 vierkant

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste maat en stijl voor uw trouwpak.

Naast trouwkleding bieden wij ook een breed scala aan accessoires, zoals schoenen, stropdassen en manchetknopen om uw outfit compleet te maken.

 1. winkel 16 vierkant

  Stap 1

  Maak een afspraak zodat wij alle tijd voor jou en jouw kieskeurige team zullen hebben. Dit is hét moment om in geuren en kleuren te vertellen wat je wensen zijn, wanneer dé datum is en met hoeveel mensen je wilt komen. Vergeet ook niet een stofje van de jurk van de bruid mee te nemen of een foto van haar outfit te kunnen laten zien. Wij zullen er voor zorgen dat jullie helemaal 'matchen' op de huwelijksdag.
 2. winkel 24 vierkant

  Stap 2

  Op basis van jouw input komt de specialist met een selectie stijlvolle kostuums of combinaties. Misschien komen er nog wel ideeën naar boven waar jij niet aan gedacht hebt. Je gaat passen en zal van top tot teen aangekleed worden. Schoenen, stropdas, manchetknopen, sokken en evt passend ondergoed kortom alles wat bij jouw outfit kan horen.
 3. trouwkleding 2 vierkant

  Stap 3

  Mocht het nodig zijn dan zullen er aanpassingen aan je kostuum gedaan worden. In het atelier worden de veranderingen voor je aangepast en zal er na een aantal weken nog een keer gepast gaan worden. Dit is de laatste generale repetitie in de zaak. Nu kan het dan echt gaan gebeuren en kunnen jullie gaan genieten van de huwelijksdag en misschien wel het feest. Wij vinden het erg leuk om een mooie foto van jullie te mogen ontvangen en deze op de site mogen plaatsen.

Deze mannen gingen u voor

Sometimes it’s nice to put in text just to get an idea of how text will fill in a space on your website.
trouwkleding 2
trouwkleding
Trouwen 1
Trouwen 5
Trouwen 4
Trouwen 2

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen bij het vinden van uw droom trouwpak bij Gilsing Herenmode!

Wilt u een idee bespreken of heeft u simpelweg een vraag? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we samen de diverse mogelijkheden kunnen bespreken.

Ik heb interesse
in dit product

Heeft u een specifieke wens? Geeft u deze dan ook aan bij het opmerkingen veld. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Maak een afspraak

Wilt u een idee bespreken of heeft u simpelweg een vraag? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we samen de diverse mogelijkheden kunnen bespreken.