bedrijfskleding 2
bedrijfskleding 2

Bedrijfskleding

Je wilt je als bedrijf op en top presenteren. In je service, in wát je levert maar ook de uitstraling van je werknemer op beurzen of naar klanten toe. Waar wij op letten in ons advies is, wat voor een product wordt er geleverd, is de kleding representatief genoeg voor je job en moet het vaak gewassen worden (bv. in de horeca).

Moet er een groot team gekleed worden? We komen eventueel op bezoek bij jullie bedrijf om zo de maten op te nemen van alle collega’s zodat iedereen een “perfect fit” heeft. Maar nog leuker, maak er een bedrijfsuitje van en wij regelen op een avond de hapjes en de drankjes, terwijl jullie ongedwongen kunnen passen.

bedrijfskleding 2

Bedrijfskleding representatief en comfortabel

Tevens is het mogelijk om eventueel de dames van een gelijkwaardig kostuum of blouse te voorzien via onze leveranciers. En mocht u dat willen, kan de kleding van jullie eigen bedrijfslogo worden voorzien.

 1. bedrijf stap 1

  Stap 1

  Nadat jullie met ons bedrijf contact op hebben genomen zullen we een gesprek inplannen wat de wensen zijn en hoeveel mensen er gekleed moeten worden . Wij zullen ons dan gaan voorbereiden en zorgen dat er eventueel 'pasmodellen' besteld gaan worden mocht dat nodig zijn.
 2. bedrijf stap 2

  Stap 2

  Het doorpassen van de kleding kan bij ons in de zaak, maar ook eventueel op locatie bij het bedrijf. Mocht niet iedereen aanwezig kunnen zijn dan zal er met deze persoon een individuele afspraak in de zaak worden gepland
 3. bedrijf stap 3

  Stap 3

  Natuurlijk hopen wij dat na levering alles naar wens is en jullie veel (werk) plezier van de kleding gaan hebben. Misschien mogen wij een foto van jullie team in de nieuwe outfit op onze site plaatsen.

Hieronder een overzicht van bedrijven met onze kleding

Ook voor representatieve casual werkkleding, business bedrijfskleding en beurskleding kan je bij ons terecht. Altijd geheel passend bij de identiteit van jouw bedrijf, voor zowel heren als dames.
bedrijfskleding 5
bedrijfskleding 3

Maak een afspraak voor de mogelijkheden om jullie bedrijf te kleden!


Wilt u een idee bespreken of heeft u simpelweg een vraag? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we samen de diverse mogelijkheden kunnen bespreken.

Ik heb interesse
in dit product

Heeft u een specifieke wens? Geeft u deze dan ook aan bij het opmerkingen veld. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Maak een afspraak

Wilt u een idee bespreken of heeft u simpelweg een vraag? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we samen de diverse mogelijkheden kunnen bespreken.