Onze winkel

Welkom bij Gilsing herenmode! Wij zijn een lokale, zelfstandige herenmodewinkel, die zich toewijdt aan het bieden van het beste op het gebied van stijl, kwaliteit en service.

Ons team

Ons team is enthousiast om u te helpen de perfecte outfit te vinden voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een pak voor een speciale gelegenheid of gewoon uw alledaagse garderobe wilt updaten.

 1. Frank

 2. Monique

 3. Lorette

Kom jij ons team versterken?

VERKOOPMEDEWERKER /STER ± 16 UUR

Heb jij in een winkel gewerkt, kun jij goed met klanten
omgaan en wil je weer wat uurtjes werken?

Onze winkel

Bezoek onze winkel in Didam of bekijk de collectie online en laat uw inspireren. We kijken ernaar uit om u te helpen de perfecte outfit te vinden!

Meer dan mode

 1. Bedrijfskleding

  Je wilt je als bedrijf op en top presenteren. In je service, in wát je levert maar ook de uitstraling van je werknemer op beurzen of naar klanten toe. 
  Lees meer
 2. Trouwkleding

  Wij begrijpen dat je trouwdag een van de belangrijkste dagen van je leven zal zijn en je er op je best uit wilt zien.
  We bieden een scala aan mogelijkheden.
  Lees meer
 3. Muziek & Overig

  Kleding maakt de man. Dat geldt natuurlijk zeker als je iets gaat presenteren of op de bühne staat met je band of koor. Het is belangrijk dat alles perfect zit en ook blijft zitten!
  Lees meer

Ik heb interesse
in dit product

Heeft u een specifieke wens? Geeft u deze dan ook aan bij het opmerkingen veld. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Maak een afspraak

Wilt u een idee bespreken of heeft u simpelweg een vraag? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we samen de diverse mogelijkheden kunnen bespreken.