blog image 1920x1080 2

Modetrends zomer 2024 heren

Als we aan de zomer denken, dan denken we aan de zon en aan zomerkleding. Wat je plannen ook zijn voor deze zomer, je outfit is vaak het belangrijkste onderdeel van de dag. Door de juiste outfit te kiezen, loop jij er deze zomer weer op-en-top bij. Hieronder vind je de top-5 modetrends voor de zomer van 2024.

Het moet comfortabel zitten

We hebben een tijd gehad dat alles iets strakker mocht zitten en dat vonden we totaal niet erg. Jarenlang is dit de favoriet geweest bij heren, maar het begint nu een tijd te worden om hier afscheid van te nemen. Bovendien zijn er nu veel meer comfortabele en stijlvolle alternatieven aanwezig. Het zit iets losser bij de benen en geeft een casual en comfortabele uitstraling. Dat neemt overigens niet weg dat we geen strakke kleding meer zullen zien. De meeste heren zullen deze zomer toch kiezen voor een outfit waar zij zich het fijnst in voelen.

Het dragen van strepen

Het dragen van strepen is altijd al een onderdeel geweest van de herenmode. Wij verwachten dat deze zomer een zomer wordt waar meer strepen gedragen zullen worden. De streep is een klassiek patroon waar je verrassend veel mee kunt doen. Het is makkelijk te matchen en zorgt voor een bijzondere uitstraling. Daarnaast zorgen verticale strepen ervoor dat je langer en slanker overkomt. Dus voor alle heren met een buikje, dit wordt jullie zomer!

Zakelijk

De polo’s zijn al jaren een van de meest favoriete kledingstukken van de man. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Ze zullen zelfs meer in de spotlights staan. Daarnaast zullen de pullover en de blouse ook zorgen voor een zakelijke outfit. Perfect voor in de zomer wanneer je met je familie of vrienden op het terras zit. Niks voelt beter om met een perfecte outfit de zon in te kijken.

Kleur

Zomerse kleding staat bekend om zijn opvallende en felle kleuren. Deze zomer zal vooral in het teken staan van de volgende kleuren: zand, beige, groen en blauw. Deze kleuren in combinatie met een mooie korte broek zorgt voor een echte zomerse outfit. Naast deze kleuren zullen de tinten wit en zwart ook blijven terugkomen in 2023.

Een gelaagde outfit

Net zoals in het voorjaar zal een gelaagde outfit zorgen voor een uitstekende outfit. Ook in de zomer kan het ’s avonds flink afkoelen en is dit hét moment om een extra laag aan je outfit toe te voegen. Een blouse, vest en half-zip zijn allemaal kledingstukken die je door de avonduren kan slepen. Het zorgt niet alleen voor extra warmte maar ook voor een complete outfit.

Deel dit artikel

Laat je inspireren door onze fashion tips

Inspirerende artikelen trendy kleding en accessoires tot de beste tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste outfit.

Ik heb interesse
in dit product

Heeft u een specifieke wens? Geeft u deze dan ook aan bij het opmerkingen veld. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Maak een afspraak

Wilt u een idee bespreken of heeft u simpelweg een vraag? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat we samen de diverse mogelijkheden kunnen bespreken.